Blog

Door Caroline Devulder op 13-12-2016

Sinds ik mama geworden ben heb ik al veel geleerd: Dat een pamper verversen soms een hele uitdaging is. Dat nachtelijke huilbuien en angstdromen heel normaal zijn voor een baby en dat je als moeder geduld moet hebben. Veel geduld. Ik kijk er soms van op hoe weinig ik van dat magische goedje heb. Vooral na een korte nacht. Mijn zoon daarentegen... Die lijkt wel een engelengeduld te hebben.

Door Caroline Devulder op 15-11-2016

Vandaag ging ik samen met 2 collega doula's naar het Piso instituut in Tienen.

We waren te gast bij de 3e graad studenten verzorging en hebben er een lezing gegeven over geboorte en bevallen. De jongeren waren heel geboeid! Ze kregen een nieuwe kijk op het klassieke idee over bevallen en waren aangenaam verrast dat een geboorte iets heel mooi kan zijn.

Door Caroline Devulder op 11-10-2016

Benieuwd wat ik vond van het symposium "Less is More" vorige vrijdag in Ede (NL) ? Ik ontmoette de 2 meest invloedrijke vroedvrouwen en doula's en kon een praatje slaan met mijn grote voorbeeld. Wil je weten wie? Lees dan snel verder.

Door Caroline Devulder op 27-06-2016

Vandaag kreeg ik een keileuk koppel op bezoek. Shauny & Jess verwachten hun eerste kindje in juli en wilden alvast een mooie herinnering aan de dikke buik.

Door Caroline Devulder op 27-06-2016

Normaal gezien fotografeer ik geen mannen. Maar voor papa’s en hun kleine spruit maak ik graag een uitzondering!