Blog

Door Caroline Devulder op 15-03-2017

Wanneer we met mijn schoonfamilie samen komen wordt er vaak over van alles gebabbeld en gediscussieerd. Het gaat heel vaak ook over de zin en onzin van bio-voeding. “To bio or not to bio” komt regelmatig aan bod. Of bio nu beter is of niet laat ik in het midden, maar mijn schoonfamilie is een mooi voorbeeld om aan te tonen dat meer en meer mensen bewust bezig zijn met gezonde voeding. Tegenwoordig heeft iedereen wel eens iets van Pascale Naessens of een andere gezondheidsgoeroe uitgeprobeerd.

M*
Door Caroline Devulder op 17-02-2017

Zaterdagochtend 9u. Mijn man was zo lief geweest om me te laten uitslapen en met ons zoontje naar de woonkamer te gaan. Half slapend neem ik mijn gsm en in één oogopslag ben ik wakker: dringende oproep van Boven De Wolken voor regio Gent. Mijn eerste reactie was “deze alsjeblieft niet voor mij”...

Door Caroline Devulder op 09-01-2017

Dit was 2017

Een overzicht van de bevallingen die ik afgelopen jaar mocht meemaken. Sommigen als doula, sommigen als fotograaf of beiden. Een jaar gevuld van emoties !  

Door Caroline Devulder op 06-01-2017

“Vandaag wordt een mooie dag”. Met die gedachte was ik deze ochtend wakker geworden. Het was een belofte aan mezelf. Want vandaag ging ik een kind bezoeken. Een prachtig kindje. Een kindje dat al veel te vroeg een veel te hevige strijd had moeten leveren. Een kindje dat deze strijd jammergenoeg verloren heeft.

Door Caroline Devulder op 31-12-2016

Je hoort wel vaker zeggen dat een kind krijgen je veranderd. Dat het je wereld op je kop zet en dat je het leven anders gaat bekijken. Ik geloofde dat niet en zelfs nu mijn zoon al meer dan 1 is, ben ik ervan overtuigd dat ik nog steeds dezelfde Caroline ben als voor ik zwanger was. Al is mijn kijk op het leven wel heel erg veranderd.