Blog

Door Caroline Devulder op 03-04-2017

Babyshowers zijn al langer gekend in Amerika en Nederland en worden ook steeds meer georganiseerd in België. Het is een feest om de aanstaande mama in de bloemetjes te zetten. Vaak worden er cadeautjes uitgereikt, spelletjes gespeeld en lekkere hapjes gegeten. Het is een typisch “women only” evenement waar mannen vriendelijk worden verzocht weg te blijven. Je kan het vergelijken met een vrijgezellenfeest voor het huwelijk.

Door Caroline Devulder op 03-04-2017

Baby showers have been known for a long time in the United States and in The Netherlands and are becoming more popular in Belgium. It’s a celebration that puts mothers-to-be in the spotlight. Gifts are handed out, games are played and of course there are lovely snacks. It is a typical "women only" event where men are kindly requested to stay away from. You can compare it to a bachelor party before the wedding.

Door Caroline Devulder op 23-03-2017

Het cliché werd alweer bevestigd... de tijd vliegt voorbij! Enkele maanden geleden kreeg ik het mailtje met de aanvraag voor een kraamreportage en deze ochtend was het al zo ver. Ik mocht een prachtige kleine meid ontmoeten in Gent. Bloem is haar naam en zo is ze ook wel: teder en zacht, mooi en fragiel. Een heel mooi kindje !

Door Caroline Devulder op 15-03-2017

Wanneer we met mijn schoonfamilie samen komen wordt er vaak over van alles gebabbeld en gediscussieerd. Het gaat heel vaak ook over de zin en onzin van bio-voeding. “To bio or not to bio” komt regelmatig aan bod. Of bio nu beter is of niet laat ik in het midden, maar mijn schoonfamilie is een mooi voorbeeld om aan te tonen dat meer en meer mensen bewust bezig zijn met gezonde voeding. Tegenwoordig heeft iedereen wel eens iets van Pascale Naessens of een andere gezondheidsgoeroe uitgeprobeerd.

M*
Door Caroline Devulder op 17-02-2017

Zaterdagochtend 9u. Mijn man was zo lief geweest om me te laten uitslapen en met ons zoontje naar de woonkamer te gaan. Half slapend neem ik mijn gsm en in één oogopslag ben ik wakker: dringende oproep van Boven De Wolken voor regio Gent. Mijn eerste reactie was “deze alsjeblieft niet voor mij”...