Blog

Door Caroline Devulder op 08-06-2017

De laatste weken zijn echte tuinweken geweest. Alles groeit en bloeit; zaaien en planten; geduldig wachten op de eerste oogst. Heerlijk vind ik dat ! Mijn voorraad vitamine D heeft een boost gekregen.

Door Caroline Devulder op 09-04-2017

Het zou maar liefst 21° worden vandaag! Een prachtige dag dus om zwangerschapsfoto’s te nemen. Ik kreeg vorige week een last-minute verzoek van een koppel die binnenkort voor de eerste keer mama en papa worden.

Door Caroline Devulder op 08-04-2017

Al van een melkbad fotosessie gehoord? Het is een unieke manier om je bolle buik op een originele manier te laten fotograferen. Het resultaat zijn heel serene foto’s met een vleugje sensualiteit. Wendy vond dit zo’n leuk idee dat ze er speciaal voor uit Diest voor naar De Pinte kwam.

Door Caroline Devulder op 08-04-2017

Reena is bijna 38 weken zwanger en besliste last-minute om toch nog een zwangerschapsshoot te boeken. Geen probleem, ik ben flexibel. We spraken af bij mij thuis en vertrokken van daaruit naar een bos in de buurt

Door Caroline Devulder op 03-04-2017

Babyshowers zijn al langer gekend in Amerika en Nederland en worden ook steeds meer georganiseerd in België. Het is een feest om de aanstaande mama in de bloemetjes te zetten. Vaak worden er cadeautjes uitgereikt, spelletjes gespeeld en lekkere hapjes gegeten. Het is een typisch “women only” evenement waar mannen vriendelijk worden verzocht weg te blijven. Je kan het vergelijken met een vrijgezellenfeest voor het huwelijk.