Blog

Door Caroline Devulder op 08-04-2017

Al van een melkbad fotosessie gehoord? Het is een unieke manier om je bolle buik op een originele manier te laten fotograferen. Het resultaat zijn heel serene foto’s met een vleugje sensualiteit. Wendy vond dit zo’n leuk idee dat ze er speciaal voor uit Diest voor naar De Pinte kwam.

Door Caroline Devulder op 08-04-2017

Reena is bijna 38 weken zwanger en besliste last-minute om toch nog een zwangerschapsshoot te boeken. Geen probleem, ik ben flexibel. We spraken af bij mij thuis en vertrokken van daaruit naar een bos in de buurt

Door Caroline Devulder op 03-04-2017

Babyshowers zijn al langer gekend in Amerika en Nederland en worden ook steeds meer georganiseerd in België. Het is een feest om de aanstaande mama in de bloemetjes te zetten. Vaak worden er cadeautjes uitgereikt, spelletjes gespeeld en lekkere hapjes gegeten. Het is een typisch “women only” evenement waar mannen vriendelijk worden verzocht weg te blijven. Je kan het vergelijken met een vrijgezellenfeest voor het huwelijk.

Door Caroline Devulder op 03-04-2017

Baby showers have been known for a long time in the United States and in The Netherlands and are becoming more popular in Belgium. It’s a celebration that puts mothers-to-be in the spotlight. Gifts are handed out, games are played and of course there are lovely snacks. It is a typical "women only" event where men are kindly requested to stay away from. You can compare it to a bachelor party before the wedding.

Door Caroline Devulder op 23-03-2017

Het cliché werd alweer bevestigd... de tijd vliegt voorbij! Enkele maanden geleden kreeg ik het mailtje met de aanvraag voor een kraamreportage en deze ochtend was het al zo ver. Ik mocht een prachtige kleine meid ontmoeten in Gent. Bloem is haar naam en zo is ze ook wel: teder en zacht, mooi en fragiel. Een heel mooi kindje !