Nieuws

Door Caroline Devulder op 04-09-2017

4 September 2017. Het is midden in de nacht wanneer mijn telefoon rinkelt. Om kwart voor één belt je papa me op en vertelt me lichtjes zenuwachtig dat hij met je mama op weg was naar St-Blasius in Dendermonde. Je mama had weeën om de 4 à 5 minuten. Exact een uur later kwam ik op de parking van het ziekenhuis. Mijn telefoon rinkelde opnieuw. Papa vertelde me dat je mama al 6cm opening had. Mijn hart ging iets sneller slaan en dus stapte ik stevig door tot aan de ingang van de spoedafdeling. Daar waren ze op de hoogte van mijn komst en begeleiden me naar boven. Je ouders waren al in de verloskamer waar je later zou geboren worden. Mama wist haar weeën heel goed op te vangen, en je papa steunde haar hier fantastisch bij. Hij liet mama leunen op zijn sterke armen en sprak haar moed in.

Door Caroline Devulder op 25-08-2017

Lieve Stig,

Vrijdag 25 augustus is een dag die ik nooit meer ga vergeten. Het was een dag die al lang in mijn agenda stond aangeduid, want het was de uitgerekende datum van je mama. Als je weet dat amper 4% van alle mama’s op hun uitgerekende datum bevallen, was de kans wel heel klein dat je ook effectief dan zou geboren worden. En toch... die nacht om 4u15 kreeg ik een telefoontje van je mama. Ze vertelde me dat ze samen met je papa naar het ziekenhuis vertrokken omdat ze om de 5min weeën had. Half slapend stelde ik haar gerust dat ik er aan kwam. Ik dronk vlug een theetje om wakker te worden en vertrok naar AZ St-Blasius Dendermonde.


Door Caroline Devulder op 17-07-2017

Vandaag werd ik in Haasdonk verwacht voor een zwangerschapsshoot. Mama Melissa was al helemaal opgemaakt en dochter Loes moest enkel nog de bij mama passende tutu aan. Het weer was fantastisch en de sfeer zat meteen goed ! We trokken naar een veld waar we enkele foto’s maakten tussen het lange hoge gras. De prikjes van de brandnetel nam ik er graag bij want het was een supertoffe locatie! Mama genoot zichtbaar. Papa moest nogal wennen aan de camera maar deed het ook prima! We hadden een hele leuke namiddag samen.
Ik kijk al uit naar de komst van dit nieuwe kleine wonder, waarvan ik als fotograaf getuige zal mogen zijn.

Tot binnenkort!

Door Caroline Devulder op 08-06-2017

De laatste weken zijn echte tuinweken geweest. Alles groeit en bloeit; zaaien en planten; geduldig wachten op de eerste oogst. Heerlijk vind ik dat ! Mijn voorraad vitamine D heeft een boost gekregen.

Door Caroline Devulder op 12-05-2017

Lieve Lucas

Jouw geboorteverhaal begint op vrijdag 12 mei. Ik kreeg rond 9u ‘s ochtends een whats’app berichtje van je mama die me vertelde dat ze “vreemde pijn” ervaarde wanneer ze ging zitten en terug recht stond. Je mama had die dag nog een afspraak staan bij de schoonheidsspecialiste. Je mama wou er op haar best uitzien wanneer jij op de wereld kwam.

Een half uurtje later liet ze me weten dat de pijn wel op een wee leek omdat het kwam en terug weg ging. “Maar niet heel sterk” verzekerde ze me.