Blog

Door Caroline Devulder op 17-07-2017

Vandaag werd ik in Haasdonk verwacht voor een zwangerschapsshoot. Mama Melissa was al helemaal opgemaakt en dochter Loes moest enkel nog de bij mama passende tutu aan. Het weer was fantastisch en de sfeer zat meteen goed ! We trokken naar een veld waar we enkele foto’s maakten tussen het lange hoge gras. De prikjes van de brandnetel nam ik er graag bij want het was een supertoffe locatie! Mama genoot zichtbaar. Papa moest nogal wennen aan de camera maar deed het ook prima! We hadden een hele leuke namiddag samen.
Ik kijk al uit naar de komst van dit nieuwe kleine wonder, waarvan ik als fotograaf getuige zal mogen zijn.

Tot binnenkort!

Door Caroline Devulder op 08-06-2017

De laatste weken zijn echte tuinweken geweest. Alles groeit en bloeit; zaaien en planten; geduldig wachten op de eerste oogst. Heerlijk vind ik dat ! Mijn voorraad vitamine D heeft een boost gekregen.

Door Caroline Devulder op 09-04-2017

Het zou maar liefst 21° worden vandaag! Een prachtige dag dus om zwangerschapsfoto’s te nemen. Ik kreeg vorige week een last-minute verzoek van een koppel die binnenkort voor de eerste keer mama en papa worden.

Door Caroline Devulder op 08-04-2017

Al van een melkbad fotosessie gehoord? Het is een unieke manier om je bolle buik op een originele manier te laten fotograferen. Het resultaat zijn heel serene foto’s met een vleugje sensualiteit. Wendy vond dit zo’n leuk idee dat ze er speciaal voor uit Diest voor naar De Pinte kwam.

Door Caroline Devulder op 08-04-2017

Reena is bijna 38 weken zwanger en besliste last-minute om toch nog een zwangerschapsshoot te boeken. Geen probleem, ik ben flexibel. We spraken af bij mij thuis en vertrokken van daaruit naar een bos in de buurt