Nieuws

Door Caroline Devulder op 01-01-2019

Een overzicht van de bevallingen uit 2018 !

Door Caroline Devulder op 10-08-2018

Het is begin augustus. De eerste helft van de zomervakantie zit er al op. Velen van ons zijn al op reis vertrokken of staan te popelen om eindelijk hun koffers te kunnen maken. Wat meegenomen wordt in de reiskoffer, hangt af van het type vakantie en de reisvoorkeuren van iemand. Een koffer van iemand die een all-in strandvakantie boekte zal er niet hetzelfde uitzien als die van een avonturier die een trektocht in de bergen gaat maken. Zelf vind ik een reischecklist wel altijd handig om een duidelijk overzicht te krijgen van wat er allemaal moet en de bagage zo goed mogelijk af te stemmen op de reis. 
Maar deze zomer ben ik dus bezig met het voorbereiden van een heel andere reis, de geboorte van ons dochtertje en heb ik het reislijstje ingeruild voor een geboorteplan.

Door Caroline Devulder op 18-04-2018

Lieve Louie, 

Amper een dikke maand voor jouw uitgerekende datum ontmoette ik je ouders voor de eerste keer. Je mama had iets gehoord over wat een doula kan betekenen tijdens de bevalling en was heel ge├»nteresseerd. Toen we elkaar zagen merkte ik dat we redelijk wat gemeenschappelijke punten hadden. Verbouwingen, gezelschapspelletjes, gevoel voor humor,... Alleen aan Dahab (de ontzettend grote hond van je ouders) moest ik even wennen.

Door Caroline Devulder op 11-03-2018

Lieve Karim

Je mama en ik hadden elkaar leren kennen kort voor ze wist dat jij in haar buik zat. Je mama is ook doula net als ik en we hadden elkaar al enkele keren ontmoet op een doulabijeenkomst. Stiekem heeft ze me in de gaten gehouden op de laatste bijeenkomst, want ik had het helemaal niet zien aankomen toen ze me op het einde van de dag vroeg om haar doula te zijn! ik werd er zo van ontroerd en natuurlijk zei ik ja!

Door Caroline Devulder op 04-02-2018

Lieve Ada 

Je ouders en ik leerden elkaar amper een kleine 2 maanden geleden kennen. Het was je meter Louise, een collega en ondertussen goede vriendin van me, die me in contact bracht met hen. Ik herinner me nog goed dat ik met een ontzettend warm gevoel terug naar huis reed na ons eerste kennismakingsgesprek. Kort daarop kreeg ik een mailtje van je mama die me wist te vertellen dat ze me graag als doula hadden bij jouw geboorte. Ik was natuurlijk in de wolken.