Blog

Door Caroline Devulder op 11-02-2020

De Oscars. De prijsuitreiking van het jaar met de nodige glitter en glamour. Geen plaats voor realiteit. Al zeker niet voor een reclamespot waarbij een pas bevallen mama te zien is die een zoveelste nachtelijk bezoek brengt aan het toilet om haar maandverband te verschonen. Geen galajurk, maar een netbroekje, geen coole soundtrack maar een huilende baby op de achtergrond. Te veel realiteit om te delen met de wereld. 

Door Caroline Devulder op 27-06-2019

“ZWANGER WORDEN”. Het staat in grote zwarte letters op een doos naast m’n scherm. Mooi in het zicht, zodat ik toch zeker niet vergeet om elke dag de zwangerschapsvitaminen te nemen. Het zijn weer eens andere. In mijn hoofd probeer ik telkens iets nieuws te vinden waardoor het deze maand wèl zou kunnen lukken. Natuurlijk zal het niet aan het merk vitaminen liggen, maar er is op z’n minst wel iets kleins veranderd waardoor ik telkens terug nieuwe moed krijg. 

Door Caroline Devulder op 12-03-2019

Dat niet alles altijd volgens plan verloopt heb ik de afgelopen maanden mogen ondervinden. Bij mijn zoontje was het niet gelukt om langer dan 12 weken borstvoeding te geven. Ik wist van niet beter dus had ik er ook vrede mee. 
Bij mijn dochter zou ik het echter anders aanpakken en met alle kennis die ik op 3 jaar tijd vergaard had startte ik aan het borstvoedingsavontuur. 

Door Caroline Devulder op 31-12-2018

Een overzicht van de bevallingen uit 2018 !

Door Caroline Devulder op 30-11-2018

Lieve Elian,

Toen je ouders me meer info vroegen over een doulabegeleiding had ik zelf ook nog een baby’tje in mijn buik. Je mama was 8 weken na mij uitgerekend en dat leek me genoeg om ja te zeggen op de vraag of ik hun doula wilde zijn. Ik kende je ouders al een tijdje en het was heel fijn om samen met je mama zwanger te zijn.