Links

Nuttige Links

In de geboortewereld kom ik geregeld andere professionals tegen met elk hun eigen specialiteit. Zo heb ik de afgelopen jaren een mooi netwerk kunnen opbouwen. Omdat ik me nu eenmaal niet in alles kan specialiseren, stuur ik geregeld klanten door naar collega's met een specifieke expertise. Hieronder vind je lijst van andere professionals in wie ik het volste vertrouwen heb en waarvan ik weet dat mijn mama'tjes in goede handen zijn.

Robson Lazzarotto Priori

Geraak je moeilijk zwanger, heb je klachten tijdens je zwangerschap of klaagt jouw baby voor redenen die jou en jouw dokter onbekend zijn? Dan kan een bezoekje aan een osteopaat zeker geen kwaad. Robson neemt zijn tijd voor iedere persoon, groot én klein, en behandeld naast zwangerschapskwaaltjes ook babies die last hebben van reflux, krampjes, overmatig huilen, en zoveel meer.


Sabine Van LaarhovenNaast behandelingen voetreflexologie verwent Azura in Hemiksem mama's dmv een deugddoende zwangerschapsmassage. Door haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe ze je 100% kan doen ontspannen. Ook na de bevalling kan je terecht voor baby- en postnatale massages.
Veerle HonoréVeerle is een ervaren acupuncturist in Waregem. Ze luistert naar je verhaal en weet perfect welke behandeling je nodig hebt.  
Gloednieuwe mama
Gloednieuwe mamaKennen jullie Gloednieuwe mama al? Een hippe mama-community voor nieuwe mama's. Ze organiseren regelmatig mama-vibes en in de lente komt ook het Dagboek van een Gloednieuwe Mama uit ! Ik kreeg de eer om een exemplaar te mogen inkijken en goedkeuren en ik kan jullie verzekeren: het is een dagboek als géén ander. Niet alleen is het mooi vormgegeven, het is ook een doe-boek met ideale handvaten bij de voorbereiding op een baby. Een must-have voor alle nieuwe mama's. Wordt vervolgd... 
Opvoeden vanuit verbindingKaren De Looze is mama - Pedagoog - Antropoloog - Coach - Moreel consulent.
Opvoeden vanuit verbinding maakt opvoeden gemakkelijker, leuker, meer vervullend, uitdagend. Het versterkt de relatie tussen ouders en kinderen en de relatie van ouders met hun eigen authentieke zelf. Het verbonden gevoel zorgt voor minder conflict in huis, minder zeuren en sleuren en zorg gewoon voor dolfijne resultaten op de lange termijn! 
Baker babyMarie Rondou van Baker biedt een rustpunt aan voor ouders. Als oplossingsgericht therapeute is haar uitgangspunt steeds jullie eigen visie op ouderschap en de sterktes die jullie daarvoor kunnen inzetten.
Céline JofresaBij Céline in Lichtervelde kan je terecht voor een behandeling voetreflexologie. Zowel voor als na de bevalling kan ze helpen om je klachten te verlichten en je volledig te ontspannen.


Kan jij ook iets betekenen voor zwangere vrouwen of nieuwe mama's?
Wil jij ook je bedrijf tussen deze lijst zien? Stuur me dan gerust een mailtje.