Kraamreportage

Kraamreportage of borstvoedingsreportage

Bij een kraamreportage (ook wel Fresh48 genoemd) kom ik vlak na de bevalling langs om de eerste momenten van jullie kindje vast te leggen op foto. Het maakt niet uit of het nu om een thuisbevalling of ziekenhuisbevalling gaat.
Bij een borstvoedingsreportage mag je kindje al ouder zijn. Er wordt dan een reportage gemaakt tijdens een voedingsmoment. Dit kan thuis of in open lucht doorgaan op een leuke ontspannen locatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Contacteer me liefst al tijdens je zwangerschap zodat ik weet wanneer je ongeveer gaan bevallen. Wanneer het zo ver is, bel je me op en kom ik binnen de 2 dagen na de bevalling langs. Ik maak foto's van de momenten die zich op dat moment voordoen en wat jullie graag wensen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je baby voor het eerst gewassen wordt of tijdens een voedingsmoment,...

Verwittig het ziekenhuis al dat ik er aan kom, zo is iedereen op de hoogte en worden we niet gestoord tijdens de reportage.

Ik blijf +/- 1,5u ter plaatse en maak foto's van jullie pasgeboren kindje, een borstvoedingsmoment, wat jullie op dat moment belangrijk vinden.

Een kraamreportage kan al vanaf €199. Hiervoor krijgen jullie alle foto's in hoge resolutie digitaal toegestuurd. Indien nodig kan ik enkele foto's de dag zelf al afgewerkt naar jullie opsturen zodat je deze kan gebruiken voor het geboortekaartje. Dit is op voorhand te bespreken.

Verplaatsing naar Gentse ziekenhuizen inbegrepen, elders 0,35c/km.

Heb je vragen? Aarzel niet om me te contacteren !