Geboorteverhalen

Snelle links

Door Caroline Devulder op 28-04-2017

Sweet Sifra,

Your birth story begins on Saturday the 22nd of April 2017. At 00h40 I received a call from your mom telling me that her water broke. I was only asleep for one hour, so my first reaction was “Oh my God..., now?”. She assured me that everything was ok and I didn’t have to hurry because her contractions were not that strong.

Door Caroline Devulder op 28-04-2017

Lieve Sifra,

Jouw verhaal begint op zaterdag 22 april 2017. Het was 00u40 toen ik telefoon kreeg van je mama, Reena. Ik lag eigenlijk nog maar een uurtje te slapen. Ze vertelde me dat haar water gebroken was. Mijn eerste reactie was “Oh nee,...nu?”. Ze verzekerde me dat ik me niet moest haasten omdat ze nog geen sterke weeën had.

Door Caroline Devulder op 31-01-2017

Lieve Lilly & Charlotte,

Vorige zomer kwam ik heel onverwachts jullie papa tegen. Hij was gecharmeerd door mijn zoontje die hem deed denken aan jullie broer, Eden. Ook een blond kopje met een grote glimlach zei hij me. We raakten aan de praat en hij vertelde me heel fier dat jullie mama terug zwanger was. Zijn ogen fonkelden van blijdschap. Ik vertelde hem dat ik geboortefotograaf was en nog op zoek was naar een koppel om een reportage bij te maken. Hij zou het doorgeven aan jullie mama en zo gezegd, zo gedaan. Een weekje later, kreeg ik telefoon van jullie mama die dat wel zag zitten! Ze was toen nog maar 8 weekjes zwanger.

Door Caroline Devulder op 22-01-2017

Lieve Matteo,

Mijn naam is Caroline en ik ben de doula van je ouders. Dus ook een beetje jouw doula. Sinds je mama en papa me contacteerden keek ook ik heel erg uit naar je komst.