Geboorteverhalen

Door Caroline Devulder op 26-12-2019

Lieve Léa-Marie,

De zwangerschap van je mama was geen evident parcours. Zo besloten je ouders om midden in de zwangerschap te veranderden van ziekenhuis omdat ze zich niet gehoord voelden. Ik kon hen geen ongelijk geven. Zo te horen had je mama al genoeg zorgen om haar hoofd. Tot het einde van de zwangerschap had ze het fysiek lastig en ook de druk van buitenaf werd haar soms te veel. 

Door Caroline Devulder op 18-12-2019

Voor de eerste keer kreeg ik een mail van een papa en niet van een mama die een geboortereportage wilde boeken. Als verjaardagscadeau dan nog wel.  Gelukkig wist hij van tevoren dat je mama dit heel graag wilde. 

We planden een afspraak en hier bevestigde je mama ook dat ze erg graag een reportage wilde boeken. Zo gezegd zo gedaan. 

Door Caroline Devulder op 06-12-2019

Temidden van een bevalling kreeg ik telefoon van je mama. Ze had interesse in de geboortefotografie en vroeg meer info. Een weekje later spraken we af waar ik ook je papa ontmoette. Het was een tof gesprek en ik voelde meteen een klik. Zelfs met de hondjes en dat zegt heel wat, want ik ben geen hondenmens :)

Door Caroline Devulder op 19-11-2019

Tijdens de warme zomermaanden kreeg ik een mailtje van je mama. Ze wou eens kennismaken om te horen wat ik allemaal te bieden had. Zo gezegd zo gedaan. Op een avond hadden we een fijn gesprek. Je mama vertelde me over de geboorte van je broer die in stuit lag en om die reden met een keizersnede geboren werd. Ik legde uit dat ik ook stuitconsulten deed met als doel de baby meer ruimte te geven om te draaien. Dat vond ze wel fijn want deze keer wou ze een keizersnede vermijden. 

Door Caroline Devulder op 08-10-2019

Begin juli kreeg ik een mailtje van je mama in mijn inbox. Ze wenste graag meer info over een kraamreportage. We hadden een weekje later een heel fijn kennismakingsgesprek. We mailden nog wat heen en weer en begin augustus kreeg ik bevestiging dat ze mij ook als doula wensten!