Geboorteverhalen

Snelle links

Door Caroline Devulder op 18-12-2019

Vol vertrouwen

Voor de eerste keer kreeg ik een mail van een papa en niet van een mama die een geboortereportage wilde boeken. Als verjaardagscadeau dan nog wel.  Gelukkig wist hij van tevoren dat je mama dit heel graag wilde. 

We planden een afspraak en hier bevestigde je mama ook dat ze erg graag een reportage wilde boeken. Zo gezegd zo gedaan. 

Door Caroline Devulder op 19-11-2019

Zachte keizersnede (Gentle sectio)

Tijdens de warme zomermaanden kreeg ik een mailtje van je mama. Ze wou eens kennismaken om te horen wat ik allemaal te bieden had. Zo gezegd zo gedaan. Op een avond hadden we een fijn gesprek. Je mama vertelde me over de geboorte van je broer die in stuit lag en om die reden met een keizersnede geboren werd. Ik legde uit dat ik ook stuitconsulten deed met als doel de baby meer ruimte te geven om te draaien. Dat vond ze wel fijn want deze keer wou ze een keizersnede vermijden. 

Door Caroline Devulder op 08-10-2019

Ongeplande geplande keizersnede

Begin juli kreeg ik een mailtje van je mama in mijn inbox. Ze wenste graag meer info over een kraamreportage. We hadden een weekje later een heel fijn kennismakingsgesprek. We mailden nog wat heen en weer en begin augustus kreeg ik bevestiging dat ze mij ook als doula wensten! 

Door Caroline Devulder op 05-10-2019

Prachtige onderwaterbevalling

In volle zomer kreeg ik een mailtje van je mama. Ze hadden interesse in een fotograaf en misschien ook doula en wilden me beter leren kennen. We spraken gauw af. Je ouders woonden niet zo veraf en het was fijn om hen te ontmoeten. Na enkele mailtjes heen en weer besloten ze om zich door me te laten begeleiden als doula. 

Door Caroline Devulder op 04-09-2019

Hypnobirthing onderwaterbevalling

Het is ongeveer 2u ‘s nachts wanneer je papa me belt om te vertellen dat je mama’s vliezen gebroken zijn. Ze heeft lichte weeën. Rond 4u krijg ik opnieuw telefoon met de boodschap dat ze al naar het ziekenhuis vertrekken. Ik hoef nog niet te vertrekken want alles is nog rustig.