Geboorteverhalen

Door Caroline Devulder op 24-06-2020

Lieve Edward,

Je ouders contacteerden me al heel vroeg tijdens de zwangerschap. Nog in december vorig jaar zagen we elkaar voor het eerst. Het klikte meteen. Je mama vertelde me over de geboorte van je zus en broer. Je zus kwam na een inleiding en je broer na een spoedkeizersnede. Niet het ideale scenario en dus hadden je ouders mijn hulp ingeroepen om haar te helpen jouw geboorte zo positief mogelijk te maken. 

Door Caroline Devulder op 23-04-2020

Lieve Raphael,

Zo’n 3 jaar geleden ging ik voor het eerst bij je ouders langs. Ik mocht er een kraamreportage maken van je grote broer Tiebe. Ik kwam terecht in een ontzettend warm gezin. Zelfs voor de hond Trixie voelde ik veel sympathie (ik hou meestal niet zo van honden...).

Door Caroline Devulder op 04-03-2020

Twee jaar geleden mocht ik de geboorte van je zus Liss vast leggen. Toen je ouders me opnieuw contacteerden was ik meteen enthousiast. Ik hoopte samen met je ouders mee dat het deze keer geen keizersnede werd. 

Door Caroline Devulder op 29-02-2020

Lieve Julien,

Midden januari contacteerden je ouders me omdat ze op zoek was naar een geboortefotograaf. Ze zou bevallen in Bonheiden, wat voor mij niet bij de deur is, maar aangezien ze bevriend waren met een andere mama waarvan ik de bevalling had gefotografeerd stemde ik met veel plezier toe. 

Door Caroline Devulder op 02-02-2020

Je mama en ik leerden elkaar kennen via he internet. Ik kocht haar boek* in de periode dat ik net zelf opnieuw mama geworden was. Het boek bood veel steun en ik bleef haar volgen op instagram. Toen jij in haar buik zat raakten we opnieuw aan de praat en ging ik eens langs om me voor te stellen als geboortefotograaf. Het klikte meteen en ook je papa zag het helemaal zitten.