Geboorteverhalen

Snelle links

Door Caroline Devulder op 23-04-2020

Lieve Raphael,

Zo’n 3 jaar geleden ging ik voor het eerst bij je ouders langs. Ik mocht er een kraamreportage maken van je grote broer Tiebe. Ik kwam terecht in een ontzettend warm gezin. Zelfs voor de hond Trixie voelde ik veel sympathie (ik hou meestal niet zo van honden...).

Door Caroline Devulder op 04-03-2020

Twee jaar geleden mocht ik de geboorte van je zus Liss vast leggen. Toen je ouders me opnieuw contacteerden was ik meteen enthousiast. Ik hoopte samen met je ouders mee dat het deze keer geen keizersnede werd. 

Door Caroline Devulder op 02-02-2020

Je mama en ik leerden elkaar kennen via he internet. Ik kocht haar boek* in de periode dat ik net zelf opnieuw mama geworden was. Het boek bood veel steun en ik bleef haar volgen op instagram. Toen jij in haar buik zat raakten we opnieuw aan de praat en ging ik eens langs om me voor te stellen als geboortefotograaf. Het klikte meteen en ook je papa zag het helemaal zitten. 

Door Caroline Devulder op 18-12-2019

Voor de eerste keer kreeg ik een mail van een papa en niet van een mama die een geboortereportage wilde boeken. Als verjaardagscadeau dan nog wel.  Gelukkig wist hij van tevoren dat je mama dit heel graag wilde. 

We planden een afspraak en hier bevestigde je mama ook dat ze erg graag een reportage wilde boeken. Zo gezegd zo gedaan. 

Door Caroline Devulder op 06-12-2019

Temidden van een bevalling kreeg ik telefoon van je mama. Ze had interesse in de geboortefotografie en vroeg meer info. Een weekje later spraken we af waar ik ook je papa ontmoette. Het was een tof gesprek en ik voelde meteen een klik. Zelfs met de hondjes en dat zegt heel wat, want ik ben geen hondenmens :)