Geboortefotografie

Hoe gaat het concreet?

1. Kennismaking

Er is altijd eerst een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en overlopen we samen jullie wensen.

2. Stand-by

Vanaf 37 weken ben ik stand-by en kan je me 24/24 bereiken. Ja, ook 's nachts!

3. Oproep!

Van zodra je denkt dat de bevalling begonnen is, bel je me op en zorg ik dat ik zo snel mogelijk bij jullie ben.

Geboortefotografie

Geboorte reportage

Naast bevallingschoach ben ik ook geboortefotografe. Dat wordt vaak foutief verward met newborn waarbij het gaat om een pasgeboren baby van een paar dagen of weken oud. Bij een geboortereportage leg ik de bevalling vast vanop een afstand. Samen met jullie als koppel bespreken we vooraf wat jullie wensen zijn.

Of je nu van plan bent om thuis te bevallen of in een ziekenhuis, met of zonder epidurale, jouw comfort en wensen zijn mijn hoogste prioriteit. Voorafgaand aan de bevalling zullen we elkaar minstens 1x zien. Zo kunnen we het geboorteplan overlopen en zijn we perfect op elkaar afgestemd en ken ik jullie verlangens. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt duidelijk of we elkaar 100% goed aanvoelen. Alleen als dat zo is, gaan we er mee door.

Een bevalling is een heel intiem moment. Met alle respect leg ik alles wat gebeurt vast op camera zodat jullie blijvende mooie herinneringen hebben aan één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in jullie leven.

Net zoals een huwelijk gaat ook deze dag razendsnel voorbij. Je kan het net zoals die eerste kus niet meer opnieuw doen. Laat de geboorte van je kind door me vastleggen zodat je later prachtige en unieke herinneringen hebt waar je samen met je gezin kan op terugkijken. Herinneringen worden levend gehouden door middel van beelden. De emoties van toen komen terug en dat is het mooiste wat er is. Neem even een kijkje op de pagina "Waarom kiezen voor een geboortefotograaf" voor meer info en uitleg.

Als geboortefotograaf ben ik vanaf jouw 37 weken zwangerschap in stand-by. 24/7, dus ja ook 's nachts. Ik zal ter plaatse komen van zodra je me nodig hebt. Dan blijf ik continu aanwezig tot 1 à 2 uur na de geboorte en leg het hele gebeuren vast op foto.

Nadien worden de foto’s veelal in zwart-wit maar soms ook in kleur afgeleverd.

Een geboortereportage heb je al vanaf 950 euro met alle persoonlijke kosten inbegrepen. Een pakket samen met diensten als doula kan uiteraard ook. Neem vrijblijvend contact met me op om eens kennis te maken.

Laat mij je helpen je verhaal te vertellen aan de hand van een reeks
prachtige en krachtige foto's.

Als een reportage van de bevalling niks voor jou is, is een kraamreportage of borstvoedingsreportage misschien wel iets wat je meer ligt. Klik hier voor meer informatie.


Basis Geboortefotografie

Geboortefotografie
+ zwangerschapsshoot

Professionele fotoreportage tijdens de arbeid en bevalling + eerste uur na de geboorte Professionele fotoreportage tijdens de arbeid en bevalling + eerste uur na de geboorte
Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek Professionele zwangerschapsreportage rond 32 weken in De Pinte. 
Incl. verplaatsingskosten binnen 10km rond Gent ! Incl. verplaatsingskosten binnen 10km rond Gent !
24/7 stand-by vanaf 37 weken zwangerschap (incl.’s nachts, weekend en feestdagen) 24/7 stand-by vanaf 37 weken zwangerschap (incl.’s nachts, weekend en feestdagen)
Zorgvuldig door mij geselecteerde foto's zonder logo in hoge resolutie. Geen kosten per foto achteraf ! Zorgvuldig door mij geselecteerde foto's zonder logo in hoge resolutie. Geen kosten per foto achteraf !
Luxe USB stick Luxe USB stick

€ 990

€ 1090

Extra optie zwangerschapsmassage aan €50 ipv €60 (excl. verplaatsing)


Alle prijzen zijn incl. parkeerkosten en verplaatsingskosten binnen 10km rond Gent.

Bekijk ook zeker de terugbetaling voor doula-diensten met je ziekenfonds. Sommige ziekenfondsen zoals VNZ en De Voorzorg Antwerpen betalen tot wel €300 terug! Contacteer me voor meer info.

Fotoalbums

Albums zijn niet inbegrepen in de prijzen, maar kunnen worden geleverd. Vraag gerust vrijblijvend info. Een luxe album 22x15cm heb je al vanaf 85€.