• Winnaar publieksprijs Birth Becomes Her.

  • Positief bevallen op jouw manier. 

  • Geboortefotografie als return-ticket naar een prachtig moment.

Geboortereportage

Geboortereportage

Een unieke herinnering aan intense momenten vereeuwigd door een fotoreportage. Emoties om te koesteren.

Doula

Doula

Zwangerschapsbegeleiding en emotionele steun bij de bevalling. Ontdek de voordelen en vertrouw op je eigen kracht!

Geboorteverhalen

Geboorteverhalen

Een persoonlijk verhaal voor elk baby'tje dat ik zag geboren worden.

Lees hier de geboorteverhalen
Melkbad fotoshoot

Melkbad fotoshoot

Wellness en fotosessie gecombineerd. Terwijl je lekker ontspant in een heerlijk bad, fotografeer ik je mooie bolle buik.

Zwangerschapsreportage

Zwangerschapsreportage

Een zwangerschapsshoot in de natuur, met of zonder partner. Je bolle buik wordt op een mooie manier gedocumenteerd. Een prachtige herinnering voor later.

Webshop voor mama's

Webshop voor mama's

Dé shop die volledig gericht is op mama's.

Webshop

Wie is
Caroline ?

De eerste geboortefotograaf die ook doula is in België.  
Meer info
Amper 4% van alle bevallingen vindt plaats op de uitgerekende datum. Als doula en geboortefotograaf is het dus een must om flexibel zijn. Ik ben er voor jullie wanneer jullie me nodig hebben. Vanaf 37 weken zwangerschap sta ik dus stand-by en ben ik dag en nacht bereikbaar.
Professionaliteit is een must. Niet alleen op vlak van fotografie waarbij ik kwaliteit heel erg belangrijk vind. Ook als doula weet ik wanneer ik m'n mond moet houden en wanneer juist niet. Ik zal echter nooit tegen je liegen.
Wat je goed wil doen, doe je met passie. Fotografie was al jaren een passie en sinds ik mama ben heb ik de doula in me ontdekt. Een fantastische combinatie die ik beiden zeer gepassioneerd uitvoer.

Info

Instagram

Volg me op instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Meer info

Regio

Ik werk vooral in regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Antwerpen en delen van Vlaams-Brabant zijn ook mogelijk. Als je me nodig hebt in Zeeland (NL) kom ik ook graag naar je toe! Contacteer me voor andere regio's.

Meer info

Webshop

Ontdek de webshop van Caromama met producten die mama's ècht helpen.

Meer info

Netwerken

Als fotograaf maak ik deel uit van verschillende netwerken waaronder: International Association of Professional Birtphotographers (IAPBP), Birth Becomes Her, Boven de Wolken, De Geboortefotograaf

Voorbeelden

Praktische info

USB sticks

USB sticks

De foto's worden steeds op USB afgeleverd in een luxe houten doosje. De USB stick heeft een capaciteit van 8GB en zit altijd inbegrepen in de prijs. Wens je extra USB-sticks, dan kan dat aan € 25/stuk.

Meer info
Albums

Albums

Indien gewenst kunnen fotoalbums worden gemaakt. Albums zitten echter niet inbegrepen in de prijzen. Er wordt altijd gekozen voor hoogstaande kwaliteit. Combinatie met een geboorteverhaal is mogelijk bij een geboortereportage.

24/7

24/7

Vanaf 37 weken zwangerschap ben ik er 24/7 voor jullie. Wanneer het grote moment is aangebroken kan je me dag en nacht bereiken. Zeker bij een tweede bevalling is het heel belangrijk dat je me op tijd belt. Zo heb ik de nodige tijd om tot bij jullie te geraken.

meer info
Gesprekken

Gesprekken

Of je me nu als doula of als geboortefotograaf inschakelt, er is altijd een kennismakingsgesprek. Het is bijzonder belangrijk dat ik jullie wensen en noden ken en dat we goed op elkaar zijn afgestemd. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek wordt ook meteen duidelijk of het klikt tussen ons. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jij als je partner zich 100% goed voelen bij me, want een veilig gevoel is één van de belangrijkste pijlers tijdens een bevalling. Naast het kennismakingsgesprek zien we elkaar regelmatig als je me inschakelt voor doula diensten. Wil je er ook een zwangerschapsmassage bij dan kan je dat nog aanvragen tot het einde van de zwangerschap.


Wat ouders zeggen