Belly Armor

Huur de Belly Armor

Ben je zwanger  en ga je binnenkort op reis met het vliegtuig? Bescherm je kleintje in de buik tegen de straling met deze comfortabele buikband. Nu te huur bij Caromama! 


Productbeschrijving:

De Belly Armor Buikband - Een stijlvolle en comfortabele buikband met een doeltreffende bescherming. 


buikband belly armorDe Belly Armor Buikband is een buikband voor zwangere vrouwen die meer comfort en een minder strakke pasvorm rond hun buik wensen maar vooral gelijktijdig hun baby wensen te beschermen tegen blootstelling aan voortdurende straling van gsm, laptop, tablet, smartphone en andere bronnen. 


De buikbanden kunnen zowel onder als boven de kleding gedragen worden. Dankzij zijn geplooide ontwerp is hij gemakkelijk verticaal aan te passen en kan hij naarmate uw buik groeit discreet een openstaande broek verbergen. De Belly Armor Buikband is bekleed met RadiaShield®-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. 

De Belly Armor Buikband beschermt tegen straling door binnenkomende elektromagnetische golven te neutraliseren en vermindert hierdoor de blootstelling aan voortdurende omgevingsstraling. Instructies Dragen onder of over uw kleren gedurende uw zwangerschap; de breedste kant bedekt uw buik volledig. 

Technische specificaties

Doeltreffendheid: 99,9 % bescherming (~50 dB). Materiaal: 95 % rayon, 5 % spandex en RadiaShield®-bekleding.


Praktisch: 

Je huurt de band voor 2 of 3 weken. 25€ voor 2 weken, 30 voor 3 weken. Verzenden kan, mits 5€ opleg. Wassen is niet nodig, dit gebeurt bij retour van de buikband.