Behandeling na 40 weken

Een zwangerschap duurt gemiddeld 40 weken. In onze Westerse maatschappij worden vrouwen vaak vastgepind op deze datum. Wanneer je dan over deze datum gaat komt er vaak stress en angst bij. Net wat je niet nodig hebt om ontspannen te bevallen. 

Zeker wanneer er een datum geprikt wordt voor een inleiding is het vertrouwen in je eigen lichaam en baby vaak ver te zoeken. Als doula geef ik je echter wèl dat vertrouwen dat je verdient. 

 

Wat houdt het in ?

Het lichaam heeft het hormoon oxytocine nodig om de bevalling in gang te zetten. Door oxytocine gaat de baarmoeder samentrekken en komen weeën op gang. Tijdens de overtijdbehandeling creëren we ahw een oxytocine bubbel zodat je heerlijk kan ontspannen en volledig in jezelf kan keren. 

Na een verkennend gesprek krijg je een voetmassage met aangepaste etherische olie. Tijdens de massage worden bepaalde punten op je lichaam behandelt die je baarmoeder zullen stimuleren. 

Er is mogelijkheid tot aankoop van de bloessemremedie "birthing" van Findhorn Essences. Deze druppels geven je emotionele ondersteuning en helpen je vertrouwen te krijgen in het het proces. Je kan deze ook apart aankopen via de webshop van Caromama.

Prijs: € 75 excl. verplaatsing

MOXA_040.jpg

Wat houdt het in?

Ontspanning brengen in je hoofd en in je lijf

De behandeling draait om loslaten. Dat doen we door middel van:

  • een gesprek

  • behandeling met moxa

  • massage

MM_059.jpg