Een woordje uitleg

WAT ZIJN YONI EITJES?

Yoni eitjes zijn edelstenen die worden geslepen en gepolijst in de vorm van een ei. De meest voorkomende (half-)edelstenen voor yoni eieren zijn Rozenkwarts, jasper zwarte obsidaan en groene jade.  

 

WAARVOOR DIENEN YONI EITJES ?

Ook op spiritueel vlak worden Yoni-eieren al decennia lang gebruikt voor het optimaliseren van vrouwelijk welzijn. Ze worden al eeuwen gebruikt als spirituele en energetische reiniging. Ze kunnen gebruikt worden in een zelfzorg ritueel, een moment om naar binnen te keren. 

Een secundair effect van het gebruik van yoni-eitjes is dat ze de bekkenbodemspieren trainen. Al bestaan er manieren die hier meer geschikt voor zijn. 

 

GEBOORD OF NIET ?

Voorlopig bieden we in deze webshop enkel geboorde yoni-eitjes aan. Door de gaatjes kan een touwtje worden geknoopt zodat het ei makkelijk kan verwijderd worden na gebruik. Het is echter niet de bedoeling om het ei met grote kracht uit de yoni te halen. Zachtheid is geboden als je met een yoni-ei omgaat. Het touwtje kan er voor zorgen dat je zelfzekerder bent als je voor het eerst met een yoni-ei werkt.  

De gaatjes zelf dienen regelmatig schoongemaakt te worden om infecties te vermijden. Indien gewenst kan er extra gewicht aan het yoni ei gehangen worden door middel van het touwtje. 

yoni eitjes.jpg
IMG_1227.jpg

Yoni eitjes

Connect with your inner woman

Yoni is Sanskriet voor "Heilige plaats". In Oosterse culturen en Taoisme wordt deze term vaak gebruik als verwijzing naar de vagina of baarmoeder. Het is de bron van alle leven. De plaats waar seksuele energie wordt omgezet in levensenergie.

Grootte kiezen

rozenkwarts yoni ei klein.jpg
Klein
(45 x 30mm)

Voor vrouwen die houden van uitdaging. 
Je kan 2 kleine eitjes ook combineren. Zo werk je met 2 verschillende energiën tegelijk. 

yoni ei rozenkwarts middel.jpg
Middel

Voor vrouwen die nog niet bevallen zijn.

 

Ideaal voor het onderhouden van sterke bekkenbodemspieren. 
Na +/- 2 maanden gebruik van het groter formaat.
Eitjes van dit formaat zijn uitermate geschikt voor spirituele oefeningen.

yoni ei rozenkwarts groot.jpg
Groot

Voor beginners en vrouwen die al eens bevallen zijn of last hebben van urineverlies.

Door hun grootte en gewicht zijn ze goed voelbaar en geven ze de beste weerstand op bekkenbodemspieren. Na een tijdje kan overgegaan worden op een middel groot ei. 

(45 x 30mm)
(45 x 30mm)