Melkbad

Praktisch

Een melkbad fotoshoot kan doorgaan bij mij in De Pinte. Indien er in jouw badkamer voldoende licht is en het bad groot genoeg, kan de shoot ook bij jou thuis doorgaan. Hiervoor reken ik een extra verplaatsingskost van 0,30€/km.


Bloemen

Bloemen geven de foto's meer kleur. Mijn voorkeur is dat je zelf bloemen meebrengt naar de shoot opdat ze zeker naar jouw wens en smaak zijn. Lukt het je niet om er te vinden? Dan kan ik er bestellen voor 30€ extra.

Melkbad

Wil je graag iets origineel als zwangerschapsreportage?
Ziet je partner het niet zitten om een zwangerschapsshoot te houden?
Je poseert liever niet te veel voor de lens ?
Dan is een melkbad-fotoshoot iets voor jou!

Je krijgt niet alleen originele foto's, bovendien is het heel ontspannend. Het is een unieke manier om je bolle buik op een originele manier te laten fotograferen. Het resultaat zijn heel serene foto’s met een vleugje sensualiteit.


Je kan er voor kiezen om bloemen in het waren te laten drijven, maar dit is geen verplichting.


Tegelijkertijd wordt je verwend door de geur van essentiële oliën.

Indien je wenst voeg ik ook wat Zechsal magnesiumkristallen toe aan het bad waardoor je heerlijk kan relaxen. Vooral zwangere vrouwen hebben een tekort aan magnesium, dus laat ik je mee genieten van de weldaden van dit natuurlijke wonder. Een weldaad voor je geest en huid !


Een melkbad fotoshoot kan al vanaf 139 euro. Hiervoor heb je minstens 25 foto's in hoge resolutie op USB stick.

Dit melkbad kan worden aangepast voor Vegans! Dan gebruiken we amandelmelk.

Heb je liever een gewone zwangerschapsreportage in openlucht. Dat kan zeker! Neem een kijkje op onze zusjes-website www.caroma.be voor enkele voorbeelden.